Vanlig dag....

Halloj idag v ar jag som alla andra dagarn i veckan utom två i skolan. Våran lärare har åkt till London så därför hade vi idag hennnes dotter. först så tände vi ett ljus och läste lite i en bok, efter det väntade vi på att klockan skulle bli tio över så att vi kunde ha engelska(vi har en annan lärare i engelska) efter det va det idrott som väntade;) vid lunchen var det kycklingklubbor som serverades;) Helt OK:> vi hade rast till typ tio i , då hade vi Dags (som alla hatar) i några minuter tills alla var så sugna på "musikleken" så då körde vi den, mitt lag vann med 13-10:D wiie! Sen hade vi matte. Här får ni en bild från idrotten:



phu¤¤


Mamma och jag en......

Ja som ni alla kanske vet så valde jag att stanna hemma från Freja , liksom jag åker ju till Kalmar varje vecka för att träffa Frejsaan! Men nu pallade jag bara inte att åka bil i 4h för att vara i Smedby i 2h. Så jag hade en egen kväll hemma med mamma.Det är ju faktiskt inte så ofta jag har det!♥♥♥♥Det var ju oxå rätt skööönt! Jag passade på att plugga till matteprovet vi har på fredag:( men det måste ju göras det med¤¤¤¤ Men här får ni en lite mysig bild!!♥♥



/


My sweet little......

Halloj jag har just varit ute för att ta in "My sweet little pony"!!!♥♥♥ Jag borstade och "lekte lite med honom i boxen. Efter en stund kom Sofia, jag bad henne ta lite bilder på "Me and my sweet little pony" till bloggen såklart!! Det var sååå länge sedan jag laddade upp en bild på "My sweet little pony" Så det får bli lite söta bilder dem är nog inte av bästa kvalite efter som att dom togs i stallet!!♥♥♥♥



-inget gott i handen??





-inte nu heller??



goddag, goddag:>



nyfiken i en strut!!:>




♥♥♥♥♥♥♥♥



smuts, omedelbar bort!!



"My sweet little pony"



maat!!:)



gott:)

.........mmuummss.....

DÅ♥♥♥♥


--------------

Ja det va en konstig rubrik men kunde tyvärr inte komma på något bättre:) Men en rubrik blev det iallafall:> Nu håller jag på att spela puffer pop men Freja så jag pendlar mellen domma två sidorna;) Det är lite jobbigt men det funkar det med :-)Nu måste jag snart ner för att plugga lite matte för att vi har prov på fredag!! Man kan väl säga att det var det som gjorde att jag stannade hemma från Frejsaan!!Det hade ju inte varit helt fel att  sitta i två härliga timmar i Kalmar. Men det är ju inte helt tokigt med en kväll hemma ensam med mamma, jag är ju liksom inte ensambarn i min familj!!:´) Jaja här kommer en liten för enn gångs skull normal bild på mig:)

asså jag kan nog verkligen inte se normal ut på en bild
utan att göra en min, någonting med handen, med ögonen
det kan man väl säga att jag har lite problem med:>

DÅ!!


Tjenare tjenare

Heeeeej!!!!!! Igår var det första advent!! JIPPI!!!!! Men tyvärr så vet jag inte vad jag önskar mig i julklapp.:(   Förra året fick pappa en clementin i julklapp. HAHAHA!! Nu ska jag ladda upp en bild på världens finaste katt!! ♥♥♥

 KAXE!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

P.S Imon kommer Lowiza!!! YAHOO!!!

Wiie:D

Tja, hat nu varit och ridit i badeboda. Jag hade Pegall, han var pigg coh glad efter som att det fanns lite hinder uppbyggda!! Något som jag är glad över är att jag fick ner honom i form i längre än två sekunder!! Jag her lärt mig hans knep men det avslöjar jag ju förstås inte:>Men ni kan få en ledtråd "det man ska göra för att det ska gå under lektionen måste mangöra innan lektionen" Typ så kan man säga för att inte avslöja något. För er som inte vet vem Pegall är så  kan jag lugnt säga att han nästan är omöjlig att få ner i form!! Han är en riktig hopphäst och går alltid som en strut!!

(övergår till annat ämne)

Nu kommer goda nyhater från grönrosa karamellerna's sida.....våran statistik har ökat sen sist vi la upp det här på bloggen!! Titta så får ni se!!: Det krånglar så jag kan tyvärr inte visa er men imon ska jag till Freja och då lovar jag att vi ska ladda upp en bild på det!!:>






kort,kort,kort!!

USCH!! Jag har varit hor tandläkaren. Har gjort engelskaläxan och nu har jag
bråttom till ridskolan så det blev ett kort inlägg.:>
bye,bye


TJING TJONG!! :)

 Jag!!   fotograf: Molly Borg


 Molly!! fotograf: Freja Borg

HEEEJ DÅ!!!!! ♥

Hejsan Hojsan!!

Tja!! Freja + min kompis Vilma här. Ledsen att jag inte bloggat på länge!! :( Men idag gör jag det.:) Idag har jag och Vilma övat till luciashowen på ridskolan, sen när vi kom hem så tog vi in Loppisen och Örnie och tränade frihetsdressyr (om ni inte vet vad det är kolla på ponnyakuten) . Nu sitter vi här och bloggar loss!!!!


P.S Kolla in Vilmas blogg, loppanfreaket.webblogg.se!!

Gästbloggare Sofia!



Hej, jag heter Sofia Ekbring och har min häst i Lowizas stall. Jag bor själv bara 200 m bort!
Bilden känner ni säkert igen, för Lowiza har väl lagt ut den innan.. Men det är iaf jag & min D-ponny till vänster ;)
min häst som då heter Lisduff Flash men kallas Duffy, är 16 år, alltså 2 år äldre än mig :)
Vi tävlar i hoppning på lokal nivå runt 80-95 cm och har under året faktiskt vunnit två tävlingar :D tävlar ganska mycket på klubben också, vann Klubbmästarskapet i våras med Lowiza, jag privat & hon ridskole..
Lowiza är nästan som min lillasyster, vi träffas ju väldigt ofta och kan har ganska kul ihop!
haha, gillar verkligen bilden, Duffy & Pegall ser väldigt lika ut, förutom färgen & Lowiza & jag ser oxå väldigt lika ut! Shit vad glada vi var då ! :D Team Åkersholm eller vad vi sa ;)
men nu har jag dragit lite om mig & vet inte riktigt vad jag ska skriva mer ;)
men vill ni läsa mer om mig & min häst så har jag en egen blogg tillsammans med en annan kompis!

http://teamsaso.blogg.se/

ha det bra! hoppas vi ses fler gånger ;)

/Sofia :)
 


ooh...

hej jag sitter här och väntar på
att en gästbloggare ska sriva klart sitt
inlägg så att jag kan läsa det!!

....OOH.....


"PLUGGHÄST"

Tjabba tjena hallå, ja det rimmade ju bara synd att jag inte kom på lite mer av mitt fina rim!!(övergår till ämnet) Rubriken på detta inlägg var ju "plugghäst" och vissa kanske vet att vi hade so-prov, va rätt länge sen men jag har ju faktiskt inte berettat resultatet!! Men nu ska ni få veta:.......trummvirvel tack<....46/46 tror jag det var , men det var iaf full pott!! tror nästan att jag var den ända i min klass som fick det!!!:d rätt stolt, inte för att skryta då men a.Här kommer en liten bild på min "plugghäst":



gud va sööt han är!! anledningen till att han inte har öronen
fram här att han koncentrerar sig så lite tystnad skulle
nog inte skada!!d:


Statistik!!

Nu sitter vio båda här och tänkte avslöja våran otroliga statistik, man kan väl lungt säga att vi inte hade väntat oss det den kvällen då vi startade denna blogg!!



jaja det blev lite skugga utav lampan och kanske lite mörk men jaja

man får väl ansränga sig för att se vad det står!!

Nu får det nog bli ett då, för att jag/lowiza ska snart åka hem:(

Men nu har vi iaf fixat lite vilket tog lite tid för det är inte

alltid allting går som vi har tänkt oss!!

DÅ!!

 

EN BILD SKADAR JU ADLRIG!!


KERSTIN!!

att hon aldrig kan bli klar!!

är sååå uttråkad!!*******


Skolans dator

Halloj, nu sitter jag här på skolans dator. Den funkar faktiskt väldigt bra!! Just nu har vi Kerstin i mediakunskap. Jag har redan loggat in på mitt google-konto så för enkelhetens skull så fick dom som var klara göra vad dom ville;) Självklart väljer jag att blogga!!:) Men jaja nu har väl Kerstin förhoppningsvis fått alla till att logga in eller skapa nya konton. Oups nu börjar det bli ordning här inne bäst att jag slutar!

                                                                                                              DÅ!!

ps.

       ska åka till Freja idag så jag lovar att det blir mer bloggande!!

                                                                                                      ds.


GISSA!!(svar)

HEJ NU ÄR TÄVLINGEN AVGJORD!! JAG MÅSTE JU SRIVA MED STORA BOKSTÄVER SOM NI SÄKERT VET, MEN HÄR KOMMER VINNAREN, OCH VINNAREN ÄR....TRUMMVIRVEL TACK<..........SOFIA EKBRING. DET AVR ENDAST TVÅ STYCKEN SOM HADE VÅGAT GISSA OCH DET VAR SOFIA SOM HADE RÄTT!! HON HADE ALLA RÄTT PÅ SPRÅK OCH DET SLUTLIGA RESULTATETVAR ÄVEN RÄTT. DEN ANDRA SOM GISSADE HADE ALLA RÄTT PÅ SPRÅK MEN DET SLUTLIGA RESULTATET VAR FEL HÄR KOMMER ORDSPRÅKET:
....................................................................................................

GEMENSKAP, GLÄDJE OCH FART - PONNYTRAV SÅKLART!♥♥♥♥♥♥♥

GRATTIS TILL SOFIA OCH KOLLA GÄRNA PÅ HENNES BLOGG!

http://teamsaso.blogg.se/


Header!

Ja, jag sa ju att jag skulle blogga mer idag. Jag håller vad jag lovar. Jag lovar att jag gör det.(ibland) Jaja har nu fixat Moa's blogg.Hälpte henne med headern! Jag lovar att hon har en tröög/rolig bild så kollar gärna på denna header!
ja denna har hon som header just nu
BYE BYE!!

Moa

Hellow, kom hem från skolan, har gjort läxorna. Snart ska Moa komma och låna våran paddock för att rida Solo sen ska jag följa med henne hem. Vi ska typ blogga lite;) Men nu måste jag packa lite ridkläder som jag ska ta med till henne för att jag ska rida på ridskolan då hon ska vara stallverdinna. Så et kommer ju som sagt mer bloggande idag!!
Puss och kram/ Lowiza


Sommras.....

Här kommer en bild som får mig att... att...att... ja jag vet inte vad den får mig att göra men någonting är det


 

 Här är en bild från i somras när
vi skulle ut med hästarna för att
äta frukost i skogen lite mysigt
sådär. Men ni vet väl vad som
händer när Freja och jag täker
efter... jo såhär hände det denna
gången...vi körde punkar, fick
stanna, äta, och köra hem för att
laga punkarna!!


Anonym

Hej, det är någon som har skickat en kommentar på Natti Natti jag bara måste veta vem det är för annars kommer jag att blockera den personen så att den inte kan kolla på denna blogg någonting mer så kommentera vem det är!!

Tjabbena!!

  Jag och Loppan monte på Kalmar 2011. :) Den är lite suddig!!

 Jag och Örnie Visby (Gotland) 2011. :) Den är inte suddig!!

 Jag och Örnie badar Gotland 2011. :) Den är inte suddig!!

 Molly och Loppan badar Gotland 2011. :) Den är inte suddig!!

MSN

heej nu sitter jag och chattar med evelina hon har webbkamera på fast det är inte så tydligt!!



här är en bild som jag tog nyss från hennes webbkamera!!

kolla hennes blogg evelinalarssonn.blogg.se

Checklista...

Halloj på dig, nu så kommer en liten (stor) checklista och om du kollar på den kommer du nog att fatta vad vi har gjort!!♥♥



Bytt om CHECK (lite suddig)



ytterkläder på CHECK



mockat



CHECK



häst på ingång



CHECK



häst på plats



CHECK



häst påklädd och på uttgång (suddig)




CHECK



uppsittning



CHECK



han har grävt ner sig och fastnat i marken





CHECK



bytt ryttare



CHECK



avsadlad för barbackaridning



CHECK



uppsittning på G




CHECK



äntligen uppe




CHECK



frihetsdressyr på G




CHECK



bytt ryttare för barbackaridning (suddig)



CHECK



häst på ingång



CHECK



häst på uttgång



CHECK

färdiga hoppas att du fattade!!


Morning..

Morning, jag fick lite tid över så att jag kunde blogga men nu har den tider runnit ut för nu kommer snart bussen


Natti natti....

Nu får det vara slut med att leka med picnik(det är såå kul) Nu ska jag ner och läsa en bra bok typ till det att jag somnar;) Så Natti natti!!♥♥♥

Imon är jag med Maj så det blir förhoppningsvis mycket bilder och mycket bloggande!!♥♥♥

kolla in http://rinalicious.devote.se/ gissa vem det är som har tipsat henne om picnik till headern?? JO JAAG!


Börjar fatta...


Picnik

Halloj, nu har jag ännu en gång försökt att ladda upp photo filter med det vill inte!! så jag har använt mig utav "picnik" istället, det funkar bättre! Här är lite bilder;)


före



efter



före



efter

så det var lite bilder och
glöm inte...KOMENTERA


Hejsan Svejsan

Idag har jag varit i DÖDENS VÄNTRUM (tandläkaren)!! Det var inte kul!!! Nu är jag på ridskolan och skriver på bloggen... :P Nu har jag inget mer att skriva om :( HEJDÅ!!!!!!/ Freja BB!!

 Jag i bilen!! ;)


Skit!

JAA!! skit det funkade ju inte det där j*vl* photo filter, nu är jag arg!!!!!!

Algodoo

 Halloj, jag sitter här och leker lite på Algodoo;) Jag har inte riktigt fattat hur man exakt gör men aja det kommer man väl på. Jag väntar på att photo filter ska ladda upp, det är så seegt att bara vänta! Men jag bara ÄLSKAR att hålla på med bilderna! Ifall det blir några fina kanske ni har turen att se dom. Efter att jag har lekt lite med det kanse det kommer lite mer bloggande för att jag är liksom inte ett så stort fan av "bonde söker fru" . Men nu ser det ut som att det har laddat klart så DÅ!;)



INGEN BILD FUNKADE!:(


BLÄ

 Idag har det varit TRÅKSKOLA!! Det enda som var kul var gympan. Till mat fick vi korvsroganoff med ris = BLÄ!!!! Som tur var åkte jag till roliga-ridskolan efter tråkskolan. Där var jag domare till en rykttävling. Det var skitkul!!! :D hejdå fansen!!!!! :D :D :D :D

Ni får inte veta....

Nu får ni inte veta hur det gick till i frdags för det orkar jag inte skriva! Men jag kom först från slutet;)På tiden 2.55,? (hans rekord är 2.50,?) Jaja idag hade jag ridning på Kleo, hade dressyr vilket betyder att det gick åt helv*te! Imorgon blir det inget bloggande för jag ska in till kalmar och träffa Freja + träna Öride.

ÅÅ längtar verlkligen till på Onsdag då vi ska ta med oss bilder till skolan och fixa till dom i något program som liknar photo shop, så självklart blir det lite bilder på Öride, kanske laddar upp dom här sedan så att ni får se dom:-) 

Så nu blir det en sööt bild på Kleo:



bilden är tagen från en lite konstig vinkel så hon
ser kanske lite konstig ut;)


Orkar inte

Hej jag orkar inte blogga så mycket nu så det blir kort, jag har tränat Ötide så här kommer lite bilder;)











så det var lite bilder men det blir en sammanfattning utav helgen
senare idag kanske ifall ni har tur;)


HEJ HOPP!!

Har precis varit i stallet och ridit Morris. Men det har varit strömavbrott ända sen vi vaknade tills nu. När vi (jag, Vilma & Molly) red så red jag Morris, Vilma red Loppan & Molly red Örnie. Vi hoppade, Morris var en riktig hopptalang!!! Hejdå alla fans!!!!!!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

HOJ HOJ!!!

Tja Freja här!! Har varit och handlat "skolskor". :) Ska ut till stallet och mocka nu, så jag hinner inte blogga mer nu:( HEEJDÅÅÅÅÅ!!!!!!!!! ♥♥

GODNATT!!

Nu tänkte jag bara skriva lite om hur dagen har varit.... Först var jag i skolan sen åkte jag hem och la mig under elfilten..... Klockan ca 16.50 åkte Molly, *Hedvig och Elna på disco medan mamma och jag var på travet. blablablabla!!!!! Nu ska jag sova!! GODNATT alla fans!!!!! ♥♥

Våra hästar :)

   ÖRNIE, min sötnos!! ♥♥♥♥
 LOPPAN LOPPIS (Loppan), familjes sötnos!! ♥♥♥♥
 KODDY (Knodden), Mollys sötnos!! ♥♥♥♥
 KIL (Kim), min sötnos!! ♥♥♥♥
MORIENTES (Morris) har jag ingen bild på:(

Inget imorgon...

Tja, nu ska jag nart ut och packa tills imorgon. Jag ska nämligen tävla i kalmar. Det är v.5 och jag sak köra Risslas Cannabis;)Jag skia se ifall jag kan hitta en bild¨på honom;)men den får komma i slutet av inlägget. Jaja idag var vi med i vi i femman:-)Jag vet inte hur det gick men det var ialla fall lite lätta frågor:-)
Men nu hinner jag inte mer. Det blir nog inte något inlägg imorgon, kommer hem sent:(Men på lördag blir det resultat från igår:-)



Här är en bid på Bisse:-)


Tävlingen...

NU ska ni äntligen få veta hur det gick på tävlingen, och ja det gick jätte bra, i första loppet sprang han gladeligen förbi alla hästar, sedan ledde han resten av loppet tills vi var på upploppet för då kom Filofax och challe fort som f*n och sprang om så då kom jag tvåa. I andra loppet tog han starten tills sista varvet då kom Ösa fort som f*n och sprang om så då kom jag oxå tvåa men jag är supernöjjd!! Här kommer lite bilder på priserna!;)






åå, älskar verklien texten
den passar så bra till Öride!!♥♥♥♥

Här kommer lite bilder på oss!!



hittade ingen bild på oss så det får bli en
bild på mamma och hästen vi ska låna
till sommaren, Q heter han super sööt!♥♥
(mamma körde honom på
precitionkörningen)

Ni får gärna kolla på mina lopp det är bara att trycka på länken här nedan;)


http://www.youtube.com/user/KalmarPonnytravare#p/u/5/hHsY8kJC8BA

här är det andra loppet:

http://www.youtube.com/user/KalmarPonnytravare#p/u/2/YVZ6ZNQHfaM

så kolla på domma loppen NUU!!


Några timmar kvar;)

Nu har jag inte bloggat på jätte länge igen!! Jag vet att jag är lite dålig på det men det har varit så himla stressigt!
Jaja nu hinner jag inte att berätta llt om tävlingen för nu är jag i skolan så det får bli ett kort inlägg:) Men det är ialla fall bättre än inget:-)
 Nuär det som nog alla vet tisdag och dt betyder för mig en låång väg till Freja.
Vi kommer nog att fixa lite till bloggen om vi är hemma hos henne eller så är vi inne på travet;)
JUa nu kommer snart läraren så det får bli ett DÅ! 


Sitter här igen...

Hej och förlåt för att  inte jag har bloggat dom två senaste dagarna:(
Men hag har varit hos en kompis så jag har inte haft tillgång till dator.
Men nu får det bli ett lååångt inlägg istället:)

Ja i onsdags så var det Klubbhoppning. Men det är inte där jag ska börja för att
förra terminen så va det klubbmästerskap. Då vann jag på ridskolehästen Pegall,
Sofia vann men sin häst Lisduff Flash,som hon har i vårt stall, så då blev vi klu-
bbmästare:) Jag på ridskolehäst och Sofia för privathäst. Så här kommer lite bilder från det:)















Ja det var lite bilder från den gången men nu kommer lite,
bilder från när jag vann i onsdags fast jag vet inte'
riktigt vad jag gjorde med honom för han ficke en sån
recerfart så det gick knappt att ta kort efter




suddig:-)

vill inte stå still;)


jaja, jag sa ju att det inte gick att ta kort men jag ska se ifall
jag kan lyckas att ladda upp en film sen;)


tränat häst

Nu kommer en bild från träningen:


Träna hästar

Nu ska jag gå ut till stallet men jag kommer blogga mer sen om jag hinner!! :D


MALMÖ

 GPS, på väg till Malmö.


   Några av Lufti Kolgjini fölston.


   Världens sötaste åsna som jag och Challe döpte till Donkey!!!

   Ett solarium för hästar.

   Lufti Kolgjinis hus!

   Junisorken

   Min "favvo" Legend!!

   Pepperoni

Det här var några bilder från Malmö den 1/11 2011

RSS 2.0