Banjobb!

Igår så var ju jag på travet....Vi körde först med licenskursen, man skulle ligga i klunga tills upploppet så det blev ju väldigt tajjt där så jag låg instängd heela upploppet så det var ju inte så kul! Men efter det skulle dom små ha genomgång men dom lät det vara tänt på banan så vi fick köra lite snabbt!♥ Öride var som vanligt JÄTTE snabb i starten sen vet jag inte vart dom andra tog vägen...vi körde i mål o inte en skymt av dom andra!♥Aja nu kom jag hem efter att ha ridit på Rutan,, det gick jätte bra han är ju såå duktig o såå duktig så inga problem♥ Men bla bla nu ska jag äta duscha sen plugga!

/DÅ!

Fritt!!Inte fel azzå!

Vi håller typ på med media film i skolan nu men våran krånglade så vi fick fritt nu!! S-K-Ö-N-T!


Igår!

Hann ju inte blogga igår för jag satt ju o sa till Sofia typ exakt va det va hon skulle göra, så...Aja men jag  tränade ju igår ,, körde speedcarten uppe i Göljehult! Det gick bra,, Q va med så jag fick vänta lite på honom han är ju inte riktigt van vid våra långa branta backar! Men det gick ;) Sen efter det testade jag lite skänkelvikning i paddocken,, efter det lite lastträning! Han gjorde precis somjag sa o va jätte duktig!:D Efter det tränade jag det med Q oxå för han har ju krånglat lite med det,, men han gick oxå jätte bra backade o framåt precis som jag ville!!;) Nu äre pärondrink, läxor o ridning som gäller!!

/DÅ!

Fixat!

Hej! Sofia här, nu har jag suttit och varit vääääldigt snäll och fixat hela stilmallen åt Lowiza, eftersom hon inte fattar någonting av det där ;) Snart blir det väl ny header också, men det får ni se senare! :)

glöm inte: http://teamsaso.blogg.se/ :)


Melodifestivalen, iväg

Bäst var ju helt klart Lisa Miskovsky!! Hon ägde ju!♥ Aja nu ska jag iväg för att rida, blir snart hämtad!

Träningen!♥♥

Idag så vaknade ju jag hos Frejsaan! Vi packade o drog till travet♥ Där körde vi intervaller på rakan, det gick bra,, Freja körde Loppan,, vi körde tillsammans med Evelina!(Hon hade Cindy) Vi körde fyra vänder, 100m snabbt och sen sakta;)Efter det två varv på slingan sen var det att ta pulsen,, Öride hade 52/min! Så han hade ju inte tagit ut sig så mycket,, han hade en galopp i början fast han vart ju inte så varm då:D Annars var det bra,, han var inte lika FRÄSCH som han var senast jag var på travet :/ Aja nog om det,, vi tog ju pulsen i duschen sen igen då hade han gått ner till 40/min så han är ju fortfarande i form sen vintern;)♥♥♥ Blir ingen bild för att jag råkade glömma min kabel till mobilen hos Freja!:/

/DÅ!

Hänt massor som ni inte vet....än

Nu ska ni få höra vad vi har gjort sen vi bloggade sist.....jo först va vi o fixade stallet, det tog ett tag men tillslut blev allt klart!:P  Efter vi fixade en sak till årsfesten som ska vara ikväll!♥ Men nu är den hemlig ....sen var vi på ridskolan o efter det handlade vi lite,, köpte lite kakor till årsfesten:D Nu hade vi tänkt att äta lite hamburgare o ikväll blire hemgjord pizza! mums♥!!


ps. efter vi ätit ska vi ut o rida,, Lowiza  tar Morris♥Öride får vänta tills imon♥
LOVAR att det kommer bilder!



Morning!!♥

Så nu har vi gått upp ur den sköna sängen....
Bamse tog sig frihet o började jobba som väckarklocka!
! Lite bleah men mysit♥ Idag som vi lovade igår
ska försöka ta lite nya bilder till headern!
Annanrs kanske det går att fixaa till nårra andra!♥

Nu släppte Freja ut Bamse i sin ''koppeluppfinning''
 så att hon ba står i dörrn, medans han är där ute!!



Lite vakna är vi iaf!



Öride



Morris

När vi va ute nästan mitt i natten o störde dom lite!♥


Freja & Lowiza HÄR!!

Nu sitter Freja o jag (Lowiza) här o bloggar tillsammans för en gångs skull!♥Öride har flyttat in i Örnies box♥ jag tror att han trivs rätt så bra!



Han kommer antagligen proppa i sig så MYCKET halm det går!♥



satte dit en liten skylt på boxen som passr på personligheten där inne!♥

Imorgon är det årsfest o en hemlis som gäller!! Imon tar vi nya bilder till headern!! Får se om det blir nå bra,, annars får de bli nårra andra!! :)



HEEJRÅÅ// Frejsaan o Loowiizaa

Coolaste semlan eveer!!♥

Azzå ba checka in denna urgrymma, coola o goda semlan!!♥



Semeldagen...MUMS!!♥♥

I'm sick!

Usch....phu, jag har vart sjuk dessa två dagar jag inte bloggat, bleah, asså jag är typ sjuk en gång på ett år   +o(, Visst jag kunde ju bloggat hur mycket som helst men hade ju inget att blogga om så....nu är planerna såklart änrade, vi åkte inte till Freja när jag var sjuk så det har jag väl kvar kan man väl säga:D Men nu är jag frisk så idag kanske jag ska rida nån häst o köra ♥Öride♥! Man vet ju aldrig! Jaja nu ska jag fixa lite lunch os å får vi se vart dagen tar vägen!


so sweet!♥♥

/DÅ!

Natti natti....snart!

Så nu är allting snart packat o klart,
har det sista kvar:D Sen sängen o imon Kalmar,
 o i Kalmar kommer det att hända en sak som rör bloggen
! Men än så länge är det en hemlis !
Jaja måste ju orka med några intevsiva dagar framöver så

/DÅ!


Ponnyn har det gott!♥


Årsfest!!

Nu ska jag berätta för er en sak...jo för att när vi kommer till Freja o dom ska vi ha en ÅRSFEST!! Så jag har just fixat en film till den som ska visas upp!!♥♥♥ Sen ska det delas ut diplom o sånt så det kommer bli azz kul!

Ridit....

Nu kom jag nyss hem efter att jag har varit o ridit på en häst♥ Det gick rätt så bra, red honom för igångsättning så det blev bara några långsidor trav, men det vart bra för då fick jag ju lära känna honom o typ hur han fungerar o så!Han gick så snällt på tyglen o fin i ryggningarna!Jag är nöjd o så!♥ En sak till, vi åker till Freja o dom imon istället!

/DÅ!

Oh no!!

Asså snälla neeeej! Julia spydde o nu kan vi ju inte åka till Freja!:( I'm not happy:(((


But there is one that makesme happy:D

LC

Nom nom Lowiza du har inte bloggat på heela dan!! VET, men i förmiddags så var jag ju o tävlade som ni kanske vet, hoppade LC (80cm C-ponny)Pegall vart så j*vla duktig, var lite osäker när jag såg banan men det löste sig han rev inte EN ENDA han vägrade inte på EN ENDA så jag är supernöjd blev riktigt nöjd med kurvan till 2:an, hela han var med o jag oxå!DET är ju liksom en fördel!♥ O jag vann faktiskt!WOOPPAA!!Han var så jätte duktig o framme för skänklen så allting gick super!!Första priset vart såklart rosett, sen var det ett spö och en broderad mössa, ´men jag bytte till andrapriset tyckte att det passade mig bättre!


massageborste (♥Öride♥älskar)



rosa mankam!



Rosett!

JA det vart inte mycket ,men det var ju faktiskt bara en klubbhoppnig!

Sen fick jag en fråga men det är inte riktigt säkert än så det är än så länge hemligt!

Nu är allting putsat o insmörjt med läderfett så imon drar jag till Freja! KUL♥Men innan det blir jag förhoppningsvis hämtad eftersom att jag har LOVAT att rida en häst men nu äre MELODIFESTIVALEN som
gäller så

/DÅ!

Heey!!

HEEY!!! LÄNGTAR TILLS IMON!! HOPPAS INTE SNÖN SMÄLTER, ANNARS FÅR VI VÄL SÄTTA HJUL PÅ MINISKIDORNA!! HEHE!!!! JAG LÄÄNGTAAR JÄÄTTEEMYYCKEET!!! HAYDA!!

Glömde en sak...

Nu ska jag bara säja en grej till,, gå in på youtube och sök på "pippi jobbar i hästarnas hus". De è en film som vi såg på årsmötet på ridskolan.. :D Den va skitkul!!!!!:D :D

Halloy!!!

Tjah!! Jippie imon kommer Lowiza&Öride och Julia&Q!!! Och jag ska fixa en liten JRNÖOD (hemlis) till dom..... Nu ska jag gå ut och mocka!! HAAYDÅÅ!! <33

VINNARE!!♥

Nu hade jag tänkt att avslöga vem som vann ''finn ett fel''Jo det var ju såklart många som hade skickat in men några hade rätt o några hade fel....jag har lottat mellen dom som hade rätt o den som vinner ¨får göra ett eget inlägg på denna blogg!! O vinnaren är.................................................................................................................................LINDA!!Grattis!! Jag skickar lösenordet via din hotmail!♥De ska bli kul o se inlägget sen!!Du får två veckor på dig sen äre slut..

För er som inte lyckades lista ut så kommer svaret här;


orginal



ser nu felet?? Slingan i manen är bucklig!!

/DÅ!

Sportlov!!

Äntligen sportlov asså, så himla gott!!♥♥
 Ni vet ingen skola som hindrar en,
så då blire massa bloggande!
 Kom hem för nån timme sen, ska köra
♥Öride♥hade jag tänkt;)Måste putsa o så lite med.
För imon blire klubbhoppning på förmiddagen o köra
 ♥Öride♥ på eftermiddagen o....woups nu var
den dagen slut!!Söndagen rider jag en häst på
förmiddagen sen drar transporten o bilen
till Kalmar!!Så ja har ju lite att
göra kanske!:D


Haallooy!!! <33

Haajsaan!! Idag ska jag ladda upp mazza bilder:

 Jaag&Loowiizaa på årsmöte!!!:))
 Glass glass glass i stora lass lass lass ja jag é galen i glass!!
 Strössel till glassen!!
 Topping till glassen!! Läsk!!
 Kapsyler
 Min&Loowiizaas läskeblask!!!!
 Mina medaljer!!
 Jättesvåra frågor!!!!!
 Snygga Loowiizaa!!!! :))

ANNAT


 En ponny som jag rider, First Dream (Flisa)!!
 Hennes bästis, Cajsa Cavat!!
 Loowiizaa&Öride

BYEBYE<33

Typ inget....

Inte bloggat än idag, inte gjort så mycket vart med en kompis...sen gick jag typ ut till ♥Öride♥ borstade honom o la på honom sitt fleecetäcke!! Han gör mig alltid så glad på nåt sätt♥♥Jaja har nyss fixat naglarna o det är snart klart vart jag ska praoa..kommer bli grymt där men än så länge är det än liten hemlis så länge Freja inte avslöjar!!

/DÅ!


Skottat...

PHU!!...Kom in för en stund sen varit ute o skottat hen´la biten från vägen upp till stallet så att hovslagearen kan komma o sko ♥Öride♥ imon!!Duschen väntar..sen sängen!!

/DÅ!


Dackestupet

Har varit i Dackesrupet, det var azzkul!!
 Åkte stupet o familjebacken tusen gånger
...grymt azzå!!

Årsmötet....

Ja lovade ju typ igår eller var det förrgår att jag skulle visa ''priserna'' jag fick, men iaf...det var väl som ett vanligt möte lite smått tråkigt, intressant men viktigt!! Sen var det smögåstårta, prisutdelning o GLASS
Här kommer bilderna!



Förstaplats i Årets Häst!!



andraplats i Årets montèryttare



Tredjeplats i Årets Kusk

Hahah nöjd! Och sist men absolut inte minst...Freja o Jag!!



Hahah

/DÅ!

Tisdagen...

....Tänkte bara dra lite om träningen igår i Kalmar;) Jo jag hade ju med Öride in till Kalmar, tränade tillsammans med Freja & Bambii!! Det var jätte kul:D Vi tog det lite lungt i början sen körde vi lite omkörningar o så....asså Öride vart så j*kla HET! Så fort jag inte låg i rygg på Frejsaan o släppte lite på tömmarna stack han iväg som en tänd BOMB!!Goaste ponnyn azzå!Sen när Freja skulle köra om tog det typ ett halvvarv innan jag fick lite mera kontroll över Öride så att Frejsaan kunde köra om!!(Bambii är bara tre år så hon är inte så snabb än;))
Goaste ponnyn azzå!Inte tränat på typ ett halvår;)Goaste ponnyn azzå!Sen tog vi det typ lite lungt ett varv eller så sen körde vi igen;) Ja det var väl det

/DÅ!


Youtube

Snart kommer ni att kunna se lite videoklipp ska fixa det snart!!

Skolan.....

Hallosan, det är ju Tisag idag igen...bara en ynka dag som har gått på HELA veckan, det är inte sant asså!!O det är INTE possetivt;(Åker ju till travet ikväll så blir nog inte nåt bloggande, så då får man ju passa på att blogga i skolan isället!!:Dsitter här med mitt fika vid datan, gött:D!Men aja det blev inte mycket till uppdatering nu så

/DÅ!

Allt klart...

Så nu äntligen är jag klar med allt jag hade att göra:D Tänkte bara blogga en sista gång nu;) Jag har ju varit o ridit bl.a. Det gick bra, jag bytte till mig Pegall:D Fick honom för jag ska ju ha honom på Klubbhoppningen:D Efter det undrade min ridlärare ifall jag skulle kunna rida Kleo lite (hon har haft fång) så jag skulle ride henne så att hon såg lite hur hon va o att hon lyssnade på hjälperna o så;) För en stund sen kom jag in från stallet, har nyss packat klart tills imon, för er som inte vet drar jag till Kalmar för att träna ♥Öride♥ Nu ska jag slappa lite i soffan o som ni vet inte nåt bloggande imon!!

/DÅ!

Stress!

Usch denna eftermiddagen blev sjukt stressig asså, har såå himla mycket att göra! Lista:

1. Mocka

2. Packa tills imorgon

3. Packa till Dackestupet

4. Byta om

5. Åka o rida

6. Fika

7. Göra alla läxor

8. O såklart fixa ♥Öride♥

9. Blogga

Ja det var väl nästan allt sen är det ju alltid lite till som måste göras! Men iaf det kommer nog bilder på lite priser på onsdag ifall nu har tur;) Så nu var det väl inte så mycket mer jag hade o säga, eller jo igår fick Freja o jag göra en ''kuskintervju'' (tror jag att det stavas) så jag länkar snart så att ni kan kolla in våra svar:D


HALLOYSAAN!! <33

Jippie! Lowiza&Öride kanske ska sova hos moi på sportlovet!!! Tyvärr måste jag gå nu.. Jag ska rida!!


//Frejsaan


Party!!!

Som ni säkert märkt har jag inte bloggat på ett tag men men....Har haft så fullt upp med att försöka hinna va med kompisar, hinna med ♥Öride♥ läxor o sen om det ett party som ´jag var tvungen att fixa kläder till;D Så som ni märker har jag haft FULLT UPP!! Men iaf kom hem vid typ 12 idagf rån partyt...sen sov jag i typ en timme sen var det släktkalas...efter det byta om o ut till ♥Öride♥ Äntligen hamnade jag här!!!♥♥ Men det varar inte länge till....ska kolla på Melodifestivalen, sen är det ju natt (då får jag vila) men sen ska jag till Kalmar heeela dan, tror att vi skulle äta pizza med Frejsan på ITALIA (världens godaste pizzor) Sen är det Årsmöte på travet samtprisutdelning:D Hinner inte skriva mer nu ska ner till Thai resturangen

/DÅ!

ps. kommer få pris i bl.a montèryttare kusk o häst:D


Halloy!!

Haj pa daj!!Loowiizaa kanske ska sova över hos moi på sportlovet!! Då får hon ta med Öride!! JIPPIE!!!!:D:D Look at this photo:Picnik-koldålage=TESTA!!


Heejdå!!

Datalektion

Sitter här o har datalektion samtidigt som jag bloggar;) idag har vi våran andra lärare så idag redigerar vi inte filmer utan vi skapar inloggningsuppgifter på ''SLI'' :) Vi sak typ kunna titta på filmer i läxa o sånt:D lääängtar till dom läxorna, nu hade jag väl inte så mycket mer att säga så

/DÅ!


Viking....

Kom hem för en stund sen från ridningen*;) Fik Viking idag (har inte haft honom på typ två år....Det gick väl bra kan man säga fast han fick väldigt stort steg i galoppen så det var svårt att samla ihop honom.Annars gick det bra och vår nya ridlärare var JÄTTE BRA idag!!

/DÅ!


Måndag...

Nu är det måndag...inte för att jag har längtat precis men det blir måndag iaf. Sitter här med en kompis vi ska snart byta om fixa stallet och sen ta bussen ut till badeboda;)

/DÅ!


Kört!!:)

Kom in för en stund sen vi har varit o kört öride;) han var pigg i glad som vanligt:D Fast det är ju synd att det är så j*vla kallt så man orkar ju inte sitta så länge o köra:\men annars gick det väl bra förutom att vi va stelfrusna!!Men nu ska vi snart sticka ut till badeboda för att rida Nanna ska bara grilla en korv först
/DÅ!!

titta denna blogg också ....

titta på denna bloggen också : http://oneridepice.webblogg.se/ ,

Iphone

Bloggar i sängen från esters iPhone;)!!

MELODIFESTIVALEN!!<3

tjeeenare!!   sitter hos Ester och kollar på melodifestivalen! vi kritisterar alla och ha azz kul ! // ESTTER OCH LOWIZA <3

Gamla Tävlingen!!<3

hejhej , nu hade jag tänkt att avslöja den gamla tävlingen ;) och ingen av er hade gissat rätt .. alla hade gissat freja , men den de var ...... ha de får ni inte veta, eller okejdå ... ESTER EKELUND var de ;)   // ESTER OCH LOWIZA <3


Fantastic



♥♥♥♥♥♥♥♥

Lördagen...

Nu hade jag tänkt att berätta om vad jag ska göra idag:

~ Ska kolla med en kompis ifall vi skulle va idag;)
~ Om det går hade vi tänkt att tolka ♥Öride♥
~ Måste göra något med dom andra hästarna annars tråkar dom någ ut sig TOTALT!
~ Lördagsmys, kanske med den hemliga kompisen:D

O såklart en massa andra småsaker som kanske inte är så intressanta!

Det blir nog inget mer bloggande idag för pappa har datan heeela eftermiddagen för det är trav!

Men kanske hinner med nåt i pauserna!

/DÅ!


Kallt!

Sen jag bloggade sist har jga bland annat varit ute hos ♥Öride♥Det är så j*kla kallt asså! Fick värma händerna framför fläkten typ hur många gånger som helst. Tanken är väl att jag ska sätta igång ♥Öride ♥ när det inte är så kallt längre, han måste ju vara i lite form innan daimantkursen, det är ju inte schysst annars! Nu hade jag väl tänkt att kolla på nån bra film samtidigt som jag myser ner mig i sängen!



/DÅ!


Hemma & Tävling

Nu är jag hemma, stannade kvar på skolan en stund med mina fantastiska vänner!Efter det kom mamma för att hämta mig♥hade tänkt redigera lite bilder o så nu men för att ni ska bli lite typ vad ska jag säga, delaktiga så kommer här en bild-tävling kan man säga så hitta felet!



så detta är ''orginalet'' och på bilden nedan ska ni ju då hitta ett fel!



Så hoppas ni klarar att lista ut det! Skicka erat svar till min mail:[email protected]!

/DÅ!

Fredag..,

Nu är jag färdig för att släppa ut ♥Öride♥ O sen kan jag ju hoppas att jag inte missar bussen idag, har varit vära två dagar i rad nu:/ Men iaf det är ju fredag idag, finns det något bättre än slutet ¨på skolveckan? tror knappast det! Aja får se om Öride kanske får vagnen på sig idag♥


/DÅ!

Öride

Tänkte nu dra vad jag har gjort sen jag bloggade sist har jag bl.a dansat fitness i typ en timme, var riktigt jobbigt asså!Efter det dick jag ut till Öride. Borstade Öride♥ han var på ett riktigt buff o mys humör idag!♥♥Ja älskar honom såååå mycket!♥♥ O nu sitter jag här med nymålade naglar och försöker skriva utan att förstöra dom. Anladningen till att jag inte bloggat nåt idag typ är för att jag har haft det såå hiiimla sterssigt så hade tänkt att stressa iväg nu igen1

/DÅ!♥

Natti natti....

Sitter o kollar på Sveriges mästerkock, dansar fitness/zumba i pauserna
fast inte nu jag bloggar ju!

Tänkte bara säga Natti natti indet mer bloggande idag♥♥

/DÅ!


Bildbomb!♥♥♥♥

Hallojsan, jag o en kompis kom nyss in för vi har varit ute o kört lite frihetsdressyr med Q. O självklart tog vi lite bilder, så nu äntligen ska ni få se lite bilder på sööta♥ Q ♥!











Ja visst är han såå sööt!♥♥♥

/DÅ!


lunch o eve

sitter i matsalen o bloggar fron eves mobil!

Godmorgon&Travet

Godmorgon på er alla! Jag hade tänkt att berätta lite kort om hur det gick i går:Det gick bra för dom där nere på banan, Freja körde Bandis o jag tror att det gick bra;)men det hände något äckligt innan dom körde......Freja får berätta men jag kan ge er en ledtråd...det kom BLOD! Usch säger jag bara!Sen hjälpte Tommy oss med att sko Q:D det gick bra fast han ställde sig på bakbenen några hånger men det var inte så högt så det dick bra! O här sitter jag nu o äter min frukost, ja jag hade väl inte så mycket mer att säga så

/DÅ!

RSS 2.0