Travet!!

Hej nu är jag på travet;)Freja är här och kör.....Syrran o dom håller på att lära sig volta o så men nästa gång ska jag kanske ha med Öride in oxå:D  Ska bli kul;)Jag ska nog kolla på syrran o dom eller så åker jag med Freejsan lite:OEfter detta blir det nog att äta på "MCD"Men nu måste jag dra

/DÅ!


Filmer

Nu sitter jag i skolan. vi har mediakunskap....
nu håller vi på med att spela in filmer.Det spelas in en just nu, här;)
 det kanske ser lite roligt ut att jag sitter här vid datan, men,men det blir som det blir;)
Det är ju trots allt inte min film. Men oupps nu blir dom arga på mig för att jag sitter här så

/DÅ!


Godmorgon

Godmorgon på er allihopa!:) Jag blev just klar med allting som händer
en morgon i mitt liv;) Nu återstår det bara att släppa ut hästarna sedan hoppar jag på bussen;)
Som sagt inget mer bloggande idag(om det blir som planerat)

/DÅ!


VARNING!!

Hollosan igen tänkte bara förvana er om att det inte blir något bloggande imon för att jag åker till kaqlmar direkt efter skolan och kommer hem rätt sent. Det tar ju liksom 1 1/2 timme till Kalmar 2 med släp så det blir rätt sent. Syrran går en kurs där så då hänger jag med för att få träffa FReejsan!;)

/DÅ!


Fitness dance!

Hallosan ,jag kom nyss hit! Jag var ju som sagt o red innan, det gick bra jag hade Pegall. Han var inte lika pigg som vanligt mén det var nästan bara bra för då gick det ju liksom lite lättare att hantera honom!♥♥ Jaja nu ska jag snart komma till saken.... när jag kom hem åt jag mat sen var det ut till Öride♥ Men nu för en stund sen körde jag lite Fitness dance, det är alltid bra för en häst-tjej att träna lite!Jag körde lite först med myskläderna men det slutade med att träningskläderna åkte på:O Så nu sitter jag i soffan o kollar på familjen annorlunda så

/DÅ!


YEES!

Wie jag ringde mamma nyss
o hon sa att jag fick rida ifall jag kände mig bra!Såå himla kul,
 jag menar vad skulle jag annars göra denna eftermiddag??
Nu ska jag fixa kläder och gå ut för att ta lite bilder.

/DÅ!


Ridning....

Heej! idag är det ju Måndag då brukar jag rida
 (på ridskolan) men jag kanske inte får!
(p.g.a skadan.) Himla skit! Så nu ska jag snart
ut för att ta lite bilder på hästarna medans snön ligger kvar;)

/DÅ!


Bubbelbad....

ÅÅååå....,jag bara älskar att bada bubbelbad det är
 såå himla S-K-Ö-N-T!!
Jag gjorde det nyss med men rosa-ros bomb.....
I LOVE IT♥♥♥ Jaja jag hade väl int eså mycket mer att säga nu
men, ses imon!♥

/DÅ!♥


Hejsan<333

Hajsan, det var ju typ hur länge sen igen som jag bloggade men nu ska det bli bättring för nu har man ju liksom kommit in i skolan o så* Ja nu ska ni få veta lite ''viktiga'' saker som har hänt sen jag bloggade sist.

TRAVGALA

Som vissa kanske redan vet så har jag fått gå på TRAVGALA för att ta emot pris!! Det var såå coolt asså" Öride blev ju ''ÅRETS HÄST''! Han är såå himla duktig, vad skulle jag göra utan honom?? Ja inte vet jag!! Man åt typ tre rätters och så delades det ju såklart ut en massa andra priser! DEt var oxå en trollkarl/illutionist(vet inte hur det stavas) där som underhållning, efter detta var det ''disco'' så det höll väl på till typ 2-3 tiden´. Men vi kom hem ca:2 (på natten då asså) Jag fick en typ pokal kan man väl säga och en stor blommbukett.

SKADA

Ja i torsdags så fick jag en typ nerv imellan nackkotorna i kläm så jag fick inte gå i skolan då. Doktorn sa att jag skulle vila i en vecka, och inte lyfta något tungt. Det gjorde sjuukt ont då så fort jag vred på huvudet eller lyfte armen. Så det var ju inte så skönt, men nu känner jag det inte alls längre!

DISCO

Ja våran klass hade disco. Det gick jätte bra, vi sålde typ hur mycket som helst! Fast jag fick ju såklart ta det lungt p.g.a skadan:(

Ja sen har jag väl inte gjort så mycket mer, inte vad jag kommer ihåg iaf!

Jaja nu får det bli nog om detta

/DÅ


GB då igen!

Halloj! Tyckte verkligen att det var dags för en liten updatering här, och efter som dom inte verkar göra det själva, hehe, så får jag göra det! ;)

Det bästa med vintern just nu är, tycker jag, tolka & snögalopp!
Tolka är ju riktigt kul, fast jag brukar inte få åka efter så ofta eftersom det alltid är jag som rider.. Har faktiskt bara åkt efter en gång, och det var väl förra veckan tror jag! Lowiza red bara lite, men han kan va ganska jobbig ibland när han tycker det är kul och bli så pigg, så det gick väl lite sådär.. ;) men funkade ju så jag fick pröva iaf! Det finns ju ganska många sätt att tolka på efter, eller vi har prövat ganska många tror jag: pulka, dubbelpulka, spark, miniskidor, skidor, snowracer & tefat typ! :)

Snögalopp är ju också riktigt roligt! Förra vintern var ju grym till det innan det blev massa skare, bara kunna rida ut i nästan 1 m snö barbacka och galoppera på och snön som bara flyger och fötterna som nästan är nere i snön! hääärligt! :D fast det blir ju inte så länge då, ganska jobbigt för honom att pulsa och galoppera i all den snön! Tänk om vi skulle göra det? lilltrötta lixom! ;) Inte samma sak att göra det iår , saknar lite snö om man säger så! men det funkar ju det med! :)

Ska faktiskt tolka med en kompis senare idag, myyys blire! Hon får nog rida honom lite också, kul & se! Så jag kan pröva lite mer ;)

För er som inte fattat vem jag är än!

/Sofia ♥

ps! Glöm Inte: http://teamsaso.blogg.se/


HEEJSAN HOPPSAN FREJSAAN HÄR!!! :)

Heejsan alla!! Jag hoppas att ni har det bra:) För det har jag!!!:D Nu kanske ni undrar varför jag är så glad, jo det ska jag säga nu!!! BAMBAMBAMBAM... Jag red Lotje (en favvo) på lektionen today och vi hoppade och hon vägrade inte en enda gång!!! JIPPIE!!! Vilket är ovanligt.... Today i skolan hade vi music, slöjd och lite annat... Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så BYEBYE!!!<33

HEEJSAAN SVEEJSAAN !!!!!!!!!!

HEEJJ!! IDAG HAR JAG VARIT PÅ TRAVET OCH VARIT MED PÅ ÖPPET HUS, JAG KÖRDE MED NÅN SOM HETER ELIN. VI KÖRDE ORIGO. NÄR VI KOM HEM SÅ KÖRDE VI LOPPAN & ÖRNIE. DET GICK BRAA!! GJORD PÅ PICNIK.COM = SUUPEERBRAA!!!!  


sorry!!

HEJ, JAG ÄR VERKLIGEN LEDSEN ATT JAG INTE HAR BLOGGAT PÅ TYP HUR LÄNGE  SOM HELST MEN DET HAR VARIT SO HIMLA MYCKET MU PÅ SISTA TIDEN ATT JAG INTE ENS HAR SUT     NG!  ASSÅ NU KRÅNGLAR MAMMAS MOBIL NÅGONTING FRUKTANSVÄRT ATT JAG INTE ORKAR ATT BLOGGA MER FRÅN DENNA!

MY COUSINS

Hallo! Idag var våra kusiner Minnie och Micka här. Det var skitkul!! Vi spelade wii, var nere i stallet (utan Micka) och suttit vid tvn en liten stund. Men dom åkte hem alldeles för fort tycker jag, som tur är kommer dom tillbaka på sportlovet:) Då ska dom få köra också!! Nu säger Molly att hon MÅSTE sitta vid datorn så HEJDÅÅ!!!!!!!

Tjenare!!!

Heej!! Kan ni gissa vad jag är? Tror inte det, jag är i......VIMMERBY......!! :) Först vaknade jag kl nio typ, sen (efter att jag var klar med allt) åkte vi till tågstationen där Cina (en kompis) mötte oss, sen åkte vi i en timme och 45 min och nu är vi här, hos Pillan & Henry. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så  !!!!BYEBYE!!!!

Hallojsan!!

Tja tja idag är jag på JÄTTEbra humör för att imon ska jag till min bästaste bästis (Matilda) någonsin och sova över hos henne. JIPPIE!!!!!! :D Idag skulle vi ha ridit på långritt men det var för dåligt väder:( Nu ska jag ladda upp en bild på världens bästaste ponny Örnie.
 THE WORLDS BEST PONY EVER ÖRNIE!! ♥♥
Hejsdåjs

Ny häst!!

HAY nu äntligen har Q kommit, just nu går han i hagen tillsammans med Prisma & Öride dom är såå sööta!!♥♥♥♥♥
Aja för ni som inte vet så är Q typ 92cm hög så han är ju nte precis stor......men sööt! Ojj har mycket att göra kommer söta bilder på honom sen!!

/DÅ!!


Nyårsafton

Hallojsan, har inte bloggat på så länge men har haft rätt mycket att göra;) Igår så va jag på Börjes (Tíngsryd) Vi hade med Öride dit för att prova ut en sadel. Så jag köpte allting nytt som tillhör sadlen;)Efter det så gick mamma och jag i den andra affären o kollade lite;) Jaja ska snart provrida den så ni kan se skillnaden mellan puta och riktig sadel!! Jaja

/DÅ!!


RSS 2.0